Hahanoulides Net Home

Σε καμία περίπτωση η…τεχνολογία, παρά την αξία της, δεν μπορεί να αναπληρώσει αυτό που συμβαίνει όταν είμαστε από κοντά. Οι αγκαλιές,τα φιλιά,τα χαμόγελα, οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια και τα όμορφα πάρτυ που εδώ και 14 χρόνια κάνουμε κοντά σας, μας λείπουν αρκετά, γι αυτό σκεφτήκαμε πως μπορούμε να βρούμε και εμείς χαρά αλλά και τα μικρά σας αστεράκια με την επικοινωνία του διαδικτύου.

Δημιουργήσαμε πέντε διαφορετικά πακέτα ψυχαγωγίας για μία επιπλέον νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλο αυτό που βιώνουμε, όπου είναι διαδικτυακά και κατόπιν συνεννόησης, με προκαθορισμένη μέρα και ώρα (fb-viber-messenger-instagram) Τα πακέτα μας μπορούν να τα παρακολουθήσουν μόνο τα μέλη της οικογένειας και σε περίπτωση που θέλετε να συνδεθούν περισσότερα άτομα όπως φίλοι των παιδιών σας,οι συγγενείς κλπ τότε μπορεί να γίνει, κατόπιν συνεννόησης.

Με αρωγό την ποιότητα και υπευθυνότητα οι συνεργάτες μου και εγώ, πάντα με αγάπη και σεβασμό στο παιδί, θα χαρούμε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί σας.

ΠΑΚΕΤΑ:

1.Birthday Heroes..Παραμυθένιοι ήρωες-μασκότ.

Αν σου αρέσουν οι Παραμυθένιοι Ηρωες και έχεις γενέθλια,γιορτή ή θες απλά να τους μιλήσεις,να πείτε παραμύθια,να ταξιδέψετε στην χώρα της φαντασίας,να τραγουδήσετε,να σβήσετε τα γενέθλια κεράκια σας,να ζωγραφίσετε, να μεταμορφωθείτε σε ήρωες μέσα από τρομερές αποστολές και να βγάλετε πρωτότυπες φωτογραφίες τότε…οι BIRTHDAY HEROES σας περιμένουν!

2.HOME Kids AND Family GAMES

Αν σας αρέσουν τα διαδραστικά παιχνίδια και είσαι από 7 ετών και άνω τότε έχεις την επιλογή να παίξεις μόνος σου ή μπορείς να φέρεις και τους φίλους σου για ατελείωτη δράση, χιούμορ και αγωνία μέχρι τελικής πτώσης ! Μπορούν να συνδυαστούν σε οποιαδήποτε event(γενέθλιο πάρτι ή γιορτή, συγκέντρωση φίλων, εταιρικές εκδηλώσεις, ομάδες/γκρουπ ή ακόμη και ατομική απασχόληση). Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα, να παίξουμε και να διεκδικήσουμε πλούσια δωράκια ή να βγούμε ο καλύτερος Gamer του παιχνιδιού. Ενα παιχνίδι που μπορούν τα παίξουν οι μικροί μας φίλοι αλλά υπάρχει δυνατότητα να παίξουν και οι μεγάλοι με τους δικούς τους φίλους!

3.ΠΑΚΕΤΟ ​KIDS GYM:

Τι σχέση έχουν τα παραμύθια αλλά και η γυμναστική ? Αν σου αρέσει η γυμναστική τότε ήρθε η ώρα να γυμναστούμε με παραμυθένιο τρόπο.. Φόρεσε κάτι άνετο και τα αθλητικά σου και ετοιμάσου να γυμναστούμε ταξιδεύοντας !

4.ΠΑΚΕΤΟ ​Magic School:

Αν θες να μάθεις την τέχνη της μαγείας και να γίνεις και εσύ ένας ξακουστός μάγος..
Αν σου αρέσουν τα μαγικά να τα βλέπεις αλλά και να μπορείς ο ίδιος να τα κάνεις με απλά αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου ..
Αν έχεις γενέθλια ή γιορτή ή θες κάτι ξεχωριστό..
Τότε έλα στο …Magic School
Ο αγαπημένος μας μάγος θα είναι εδώ για μία όμορφη και μαγική δημιουργική απασχόληση με ξεχωριστά μαγικά κόλπα.

5.ΠΑΚΕΤΟ Παράστασης Καραγκιόζη:

Αν σου αρέσει το θέατρο σκιών και συγκεκριμένα ο Καραγκιόζης..
Αν θες να μάθεις να φτιάχνεις όμορφες φιγούρες..
Αν θες να γνωρίσεις τον Καραγκιόζη και τους φίλους του μέσα από πανέμορφες ιστορίες..
Τότε σε περιμένει μία παράσταση με πολλές εκπλήξεις και με πρωταγωνιστή εσένα!
Διαδραστική παράσταση με σκηνικά και μουσική.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ γι αυτό η αγαπημένη κλοουνίτσα Χαχανούλα,θα είναι κάθε φορά κοντά σας και μέσα από τα παιχνίδια της θα μοιράζει όμορφα δωράκια !!!! Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αγάπη, συνέπεια, χαμόγελα, αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!💜

Μένουμε σπίτι🏠 αλλά διασκεδάζουμε online παρέα με.. Hahanoulides Net Home 🏡

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2108037847, 6978034000