Παιδικά Πάρτυ

Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με διαδραστικά παιχνίδια όξυνσης σκέψης καθώς και παιχνίδια που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών στην ομαδικότητα και την φαντασία

Όλα τα παιχνίδια μας είναι ολοκληρωμένα, αυτοδημιούργητα και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα.

‘Eμπειρη ομάδα εμψυχωτών, παιδαγωγοί, ηθοποιοί, θεατρολόγοι, καραγκιοζοπαίκτες, μάγοι, κουκλοθεατρίνοι, ξυλοπόδαροι και άλλοι πολλοί, απασχολούν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους και κάνουν την γιορτούλα σας αξέχαστη !

Αναλαμβάνουμε επίσης την οργάνωση θεματικών πάρτυ, μέσα από μεγάλη γκάμα χειροποίητων στολών, προσαρμοσμένη με το αντίστοιχο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και σχεδιασμένη στις ανάγκες των γονέων και των παιδιών, με οδηγό την αγάπη και τον επαγγελματισμό.

Τα παιδικά μας πάρτυ περιλαμβάνουν :  Μουσικοκινητικό διαδραστικό παιχνίδι, Θεατρικό παιχνίδι, Αθλοπαιδίες, Μαγικά τρικ & ταχυδακτυλουργικά κόλπα, Παιχνίδια δεξιοτήτων και παρατηρητικότητας, Παιχνίδια με μουσικά όργανα, Αφήγηση παραμυθιού, Μαγικά παιχνιδοδημιουργήματα, Bubble Show, Κυνήγι θησαυρού, Face painting, Μπαλονοκατασκευές, Πινιάτα και άλλα πολλά.